Teklif Al

Steril Hava Filtre

Steril Hava Filtre

Basınçlı havanın ürünle temas ettiği gıda ve ilaç sektöründe ve hastanelerde kullanılan solunabilir hava sistemlerinde basınçlı havanın kesinlikle steril olması gerekmektedir. Basınçlı havayı steril hale getirmek için öncelikle hat filtreleri ve desiccant kurutucudan oluşan bir şartlandırma sistemiyle basınçlı hava içerisindeki katı partiküller, su buharı ve yağ buharı uzaklaştırılmalıdır. Basınçlı havanın steril olduğundan emin olmak için tüm bu şartlandırma ekipmanlarından sonra, uygulama öncesi son noktalarda steril filtreler kullanılmalıdır.

Küçük Boy Steril Filtre Yuvaları

Broşür
Orta Boy Steril Filtre Yuvaları

Broşür
Büyük Boy Steril Filtre Yuvaları

Broşür
40 bar (g) Steril Filtre Yuvaları

Broşür
Membran Steril Filtre Kartuşu (ZHFT)

Broşür
Membran Steril Filtre Kartuşu (ZCHB)

Broşür

Basınçlı Hava Numune Alma Kiti

Endüstriyel ilaç, gıda ve kozmetik üretim proseslerinde, teknoloji ve otomasyonun gelişmesiyle kaçınılmaz hale gelen basınçlı hava; taşıdığı bakteriyel kontaminasyonlar (küf, maya, bakteri, spor, virüs v.b.) ile ürün kalitesini tehdit edebilmektedir. Bu tip hassas proseslerde kullanılan 0,2 micron’luk membran filtreleri her ne kadar %100 verimlilikte tutunma sağlasa da GMP, BRC, FDA, HACCP, ISO 22000 gibi kalite yönetim sistemleri, üretim kalitesinin kontrolü için basınçlı havadan belirli periyotlarda numune alınmasını zorunlu kılmaktadır.
Yüksek hat basıncından pratik ve kolay şekilde numune alabilmeyi sağlayan Parker&Balston’ın geliştirdiği Basınçlı Hava Numune Alma Kiti (CAMTU-Compressed Air Microbial Test Unit) sayesinde fabrika içerisinde istenilen noktalardan numuneler petri kaplarına alınarak gerekli laboratuvar testleri güvenli şekilde yapılabilmektedir.
Test ünitesi komple bir set halinde sunulduğundan hiçbir ekstra bir aparata ihtiyaç duyulmadan 10,3 barg’a basınca kadar her türlü hatta uygulanabilmektedir.

Uygulama Alanları

  • İlaç Üretimi
  • Kozmetik Üretimi
  • Alkol Üretimi
  • Unlu Mamül Üretimi
  • Süt ve Süt Ürünleri Üretimi
  • Reçel, Bal, Çikolata Üretimi
  • Kuruyemiş, Cips, Kahve Üretimi
  • Et ve İşlenmiş Et Ürünleri Üretimi
  • Ketçap, Mayonez, Salça ve Sos Üretimi
  • Gazlı İçecek, Meyve Suyu ve Meşrubat Üretimi